Wat bieden wij?
Interim Management
Tijdelijke invulling van HR-posities als Director, Manager of Sr. Businesspartner/-Adviseur. Met een specifieke opdracht of om goed op de winkel te passen.

Troubleshooting
Er functioneert iets niet op HR-gebied. U kunt het draadje niet vinden. Of u weet wel waar de schoen wringt, maar krijgt uw vinger er niet achter. Welke variant dan ook, BiesenbeekHRM zorgt voor helderheid en het aanreiken van structurele oplossingen. Geen dikke rapporten, wel een pragmatische aanpak.

Projecten / Advies
Passend bij de aard van uw organisatie leidt BiesenbeekHRM doelgericht projecten en programma's. Op alle onderdelen van het HR-domein zijn we in staat uw naar het gewenste resultaat te helpen.

Coaching
Ondersteunen van managers, medewerkers en teams in hun ontwikkeling door het aanbieden van op resultaat gerichte coachingstrajecten.

HR-Paraplu
HR
In de loop der jaren is deze eigen doeltreffende werk- en zienswijze ontstaan om structuur, inhoud en uitvoering te geven aan HR-activiteiten, die bij uw organisatie passen. In goede en slechte tijden.

Praktisch, simpel te hanteren en bruikbaar voor zowel kleine als grote organisaties.
De HR-paraplu biedt u richting, overzicht en houvast, maar geeft ook inzicht in kosten en eventuele investeringen. De paraplu wordt inmiddels bij een groeiend aantal organisaties gebruikt.

Ik ga graag met u in gesprek om uw organisatie hiervan te laten profiteren. Via de contact-pagina kunt u de eerste stap daartoe zetten.